Go Back
עוף עם שעועית

תבשיל עוף עם שעועית ירוקה

עוף עם שעועית, תבשיל מנצח שיהפוך הסופ"ש הזה (וכל סופ"ש) להיות ה-להיט בביתכם, כמה פשוט ככה טעים! .
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
סוג: מנה עיקרית
באדיבות: סיגלית עמגר

המצרכים

  • 4 יחידות כרעיים (חתוכים ל-2, או כ-8 שוקיים)
  • 1 שקית שעועית ירוקה (600 גרם)
  • 1 בצל (קצוץ לקוביות)
  • 1 עגבניה ( בשלה וגדולה, חתוכה לקוביות)
  • 3 כפות סילאן
  • 1 כפית כוסברה יבשה
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פלפל לבן
  • מלח (לפי הטעם )
  • 4 כוסות מים
  • קצת שמן

אופן ההכנה

  • חותכים את העגבנייה וקוצצים את הבצל לקוביות.
  • שמים על אש בינונית בסיר עם מעט שמן עד לריכוך.
  • מורידים מהשוקיים את הקצוות של העצם עם הסכין הטובה.
  • מוסיפים את השוקיים לסיר.
  • מבשלים ומסובבים את השוקיים עד ששני הצדדים משחימים מעט.
  • מוסיפים את הסילאן, הפפריקה והפלפל הלבן, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
  • מוסיפים כ-4 כוסות מים (עד לכיסוי העןף).
  • מוסיפים את השעועית הירוקה, אבקת המרק ומלח לפי הטעם.
  • מבשלים על חום גבוה כ-10 דקות.
  • מנמיכים את הלהבה לחום נמוך ומבשלים כ-3 שעות עד לצמצום הנוזלים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.