נשמן עם מעט נטורינה את כל דפנות התבנית- מומלץ להשתמש בתבנית פיירקס מלבנית או אובלית בגודל 30x35 ס"מ (פחות או יותר).
נניח בתבנית 3 עלי פילו מופשרים, השוליים יבלטו החוצה, כ- 10 ס"מ.
מעל עלי הפילו יש לצקת ½ כוס מבלילת הביצים ונפזר באופן אחיד.
ניקח 3 עלים נוספים, נניח אותם כשהם מקופלים מעט, ושוב, יש לצקת מעליהם ½ כוס מבלילת הביצים.
נחזור על אותה הפעולה פעם נוספת - כך שיהיו 3 שכבות עלים. בשכבה הרביעית נפזר באופן אחיד את תערובת הגבינה ונשטח.
בשכבה הבאה, יש להניח 3 עלי פילו מקומטים על הגבינה ולצקת מעל ½ כוס מבלילת הביצים. לאחר מכן, נקפל פנימה את העלים שבלטו החוצה.
נניח עלה נוסף שהוא ישר, נהדק ונכניס את הקצוות בפינות כלפי מטה.
נוסיף לחלמון שהשארנו בצד כף גדושה של יוגורט- ונבחש ונמרח היטב מעל השכבה האחרונה.
בעזרת סכין חדה נחתוך לריבועים ונפזר שומשום (אפשר להוסיף גם מעט שומשום שחור).
נאפה בתנור שחומם מראש 180° מעלות, עד להשחמה- בערך 40 דקות.