את המרכיבים שנותרו נבחש היטב בקערה נוספת, הוסיפו אותם בהדרגה לפי הסדר במתכון.
נבחש היטב עם מטרפה ידנית עד לקבלת מרקם אחיד- ונוסיף לתבנית!
נחמם מראש את התנור לטמפרטורה של 180° מעלות.
נניח את התבנית בחלק התחתון של התנור- מעל הרשת, עם מים רותחים (אמבט מים) מתחת.
נאפה למשך 30 דקות, בטמפרטורה של 180° מעלות. לאחר מכן, נוריד את הטמפרטורה ל-150° מעלות ונאפה 35-40 דקות נוספות.
נכבה את התנור ונשאיר את העוגה עד להתקררות מוחלטת (בערך שעתיים).
נכניס למקרר ל-4 שעות לפחות. נוציא את העוגה ונפזר אבקת סוכר!