ממלאים כוס במים רותחים, שמים תיון לחצי דקה. שופכים לתערובת העוגה ומערבבים היטב. מוסיפים עוד רבע כוס מים רותחים ומערבבים.
משמנים תבניות אינגליש קייק, ושופכים את התערובת לתבניות. אופים ב-170 מעלות. לאחר 5 דקות אפייה מוציאים את העוגה ומפזרים אגוזי מלך מלמעלה (כך הם לא שוקעים). אופים כ-35 דקות.
הערות וטיפים
מומלץ לשמור את העוגה בכלי אטום, כך היא נשמרת רכה.
אפשר להשתמש בתבנית מאפינס משומנת במקום האינגליש קייק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.