מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק רך וגמיש.
להכנת בורקס משפחתי כמו בתמונה - מחלקים בצק לשניים. משטחים לעלה דק, אם קשה לפתוח את הבצק , לשים בין שני ניירות אפייה ולפתוח עם מערוך.
חלק אחד משטחים בתבנית מלבנית, ואז שמים מילוי גבינות. חלק שני מניחים מעל.
חותכים ריבועים בסכין. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
אופים למשך 40 -45 דקות בחום של 180-190 מעלות. עד שמשחים.
להכנת המילוי - מערבבים את הכל יחד.
מי שרוצה לעשות כמו בורקיטס - מרדדים את הבצק יוצרים עיגולים עם חותכן או כוס שמים כפית גדושה של מילוי ,סוגרים לחצי ומהדקים עם מזלג. מברישים בביצה מפזרים שומשום ואופים בערך 15 עד 20 דקות ב 175 מעלות.