נחמם תנור ל-170 מעלות.
נמיס שוקולד וחמאה ונערבב לתערובת חלקה ואחידה.
נוסיף קודם סוכר ונערבב טוב טוב, ואז נטרוף במטרפה ידנית, את הביצים אחת אחת עד שהן נבלעות בתערובת.
נוסיף את שאר החומרים חוץ מהקמח ואבקת האפייה ונערבב (פודינג,שמנת,תמצית וניל,חומץ,מלח)
בסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת. ערבוב יתר גורם לעוגה להיות דחוסה!
נשים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה, ונכניס לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 35 דקות בערך, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים ואז מכבים ומשאירים לצינון בתנור פתוח, אפייה ארוכה גם מייבשת את העוגה.
לאחר שהעוגה התקררה מכינים את הגנאש - בקערה ממיסים את השמנת יחד עם השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים, מערבבים מדי פעם עד שהתערובת חלקה ואחידה.
מחוררים את העוגה עם קיסם ושופכים מעל את הציפוי , מעבירים למקרר להתייצבות.