מחממים תנור ל-170 מעלות מראש.
בקערה גדולה נשים ביצים שלמות, סוכר וסוכר וניל ונטרוף היטב עם מטרפה ידנית לקבלת עיסה בהירה ותפוחה מעט.
נוסיף בהדרגה שמן ונטרוף לאיחוד, נוסיף אבקת שוקולית, קקאו ושמנת חמוצה ונטרוף לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נעלם ונטמע בתערובת. (לא לערבב יותר מדי אחרת יוצאת דחוסה).
שופכים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה. עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים!
בינתיים נכין את הציפוי - נביא שמנת מתוקה לסף רתיחה, נשפוך מעל השוקולד הקצוץ ונערבב היטב לתערובת חלקה.
נוסיף כף גדושה ממרח נוטלה לתערובת ונערבב, מצננים בצד עד שהעוגה מוכנה.
מוציאים את העוגה מהתנור מחוררים את העוגה עם קיסם ושופכים את הגנאש על העוגה החמימה, מצננים.
את העוגה אפשר לקשט במה שאוהבים (סוכריות צבעוניות, סוכריות עדשים, קוקוס ,שוקולד לבן מגורד וכו').