נתחיל בבצק - בקערת המיקסר עם וו גיטרה נביא קמח, נטורינה קרה וסוכר חום למרקם פירורים
נוסיף חלמון ומים ונמשיך לעבד עד לקבלת בצק אחיד לא ללוש יותר מדי.
נרפד תבנית אלומיניום מרובעת או פיירקס מרובע בכל כמות הבצק ומהדקים היטב.
בקערה נערבב גבינות עם סוכר. נוסיף ביצים בזו אחר זו תוך טריפה עד להטמעות. נוסיף קורנפלור ונקפל עם מרית עד להטמעות בתערובת.
לצקת את התערובת על הבצק שבתבנית.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-200 למשך 15 דקות בערך. לאחר מכן מנמיכים את החום ל-150 ואופים עוד כ 60-70 דקות.
נכבה את התנור ונותנים לעוגה להתקרר בתוכו. העוגה תפול וזה בסדר! אנו רוצים קוביות עדינות ולא בומבות.
נכניס למקרר למשך הלילה. פורסים לקוביות שוות ומפדרים באבקת סוכר.