להכנת הבצק - בקערת המיקסר מערבבים במהירות איטית כל המצרכים, כולל החמאה. למשך 3-5 דקות.
עוטפים ושומרים במקרר מס' שעות (אפשר לשים גם ללילה).
מוציאים כ-30 דקות לפני שעובדים איתו, שיתרכך מעט, הבצק מצוין ומתמסר.
למלית - מחממים תנור ל-180 מעלות חום רגיל עליון תחתון (לא טורבו).
מרסקים את האגוזים גס, בפולסים במעבד מזון, ואז נעביר לקערה ונערבב עם סוכר וגרידת לימון.
נקמח משטח עבודה, ונחלק את הבצק לרבעים, ויוצרים 4 כדורים.
עובדים כל פעם עם חלק אחד - מרדדים דק, מקמחים מדי פעם משטח עבודה , מערוך, ואת הבצק, יוצרים מלבן, מורחים כף גדושה מעדן משמש על הבצק.
נפזר רבע ממלית האגוזים, ואם רוצים מפזרים מעל צימוקים.
מקפלים מעט מימין ומשמאל ונתחיל לגלגל לרולדה, עד הסוף. נניח לרוחב בתבנית תנור שטוחה, מרופדת נייר אפיה, ובמעט רווח.
מורחים בחלמון טרוף עם כפית מים, ומסמנים חתכים (לא עד הסוף).
מכניסים תבנית לאמצע התנור, ואופים עד לקבלת צבע זהוב שחום.
לאחר אפייה אפשר למרוח מעל סירופ קר באיזה טעם שאוהבים. מומלץ סירופ של תפוחים!