נבריש קלות בשמן קנולה את 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, ונניח בצד.
בקערת הבלנדר נקציף את הביצים השלמות + הסוכר כ- 7 דקות עד קבלת מרקם אחיד תפוח ובהיר.
נוסיף את כל המצרכים, למעט השמן והקקאו, ומערבבים במיקסר במהירות בינונית.
נוסיף את השמן בהדרגה לקערת המיקסר.
נשפוך חצי מהתערובת הבהירה לשתי תבניות אינגליש קייק, בצורה שווה,
נוסיף את אבקת הקקאו לתערובת שנשארה בקערת המיקסר ומערבבים היטב.
נוסיף את תערובת הקקאו לתבניות האנגליש קייק, בזרם דק ובחלוקה שווה, בתנועות זיג זג, פסים לאורך, גלים עיגולים, איך שיוצא והעיקר לכל האורך של השיכבה הבהירה,
בעזרת שיפוד, או כף עץ הפוכה, עם הידית, עושים שמיניות ליצירת מראה שיש.
נכניס לתנור שחומם מראש ל -170מעלות למשך 35 דקות בערך, או עד שהעוגות מזהיבות וקיסם יוצא נקי.
העוגה יוצאת רכה מאוד ונימוחה. נצנן לטמפרטורת החדר, ואז נפרוס.