מערבבים את כל החומרים של הבצק עד לקבלת בצק אחיד ורך.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. ⅔ מהבצק מכניסים למקרר.
ו-⅓ משטחים בתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה ולאפות כ-8 דקות בתנור חם כ-180 מעלות. להוציא מהתנור ולקרר.
שופכים לתוך קערית 3-4 כפות גדושות נוטלה וממיסים כמה שניות במיקרוגל. אפשר גם שוקולד פרווה איכותי אחר (בגלל החורף השוקולד מתקשה מעט וזה יעזור במריחה). למרוח את השוקולד נוטלה על בסיס העוגה, לפזר אגוזים קצוצים או חלבה.
את הבצק שנותר במקרר לרדד על משטח מקומח היטב (הבצק רך ולכן חשוב להקפיד על זה). למלא בשוקולד ולגלגל לרולדה,ואת הרולדה חותכים לפרוסות.
מניחים את הפרוסות על בסיס העוגה שבתבנית (שמרחנו מעליו שוקולדף תמונה למטה). זה יוצר את הטקסטורה בחיתוך.
אופים עוד כ-25 דקות עד שמקבל גוון זהוב עמוק. אפשר גם לפדר בענני אבקת סוכר.