נכניס את הזיתים לסיר מים שיכסו את הכמות ונרתיח על מנת שתצא המרירות של הזיתים.
בינתיים בסיר נוסף נרתיח שמן ונוסיף את הגמבה האדומה, 3-4 דקות עד שזה מתחיל להתרכך, לאחר מכן נוסיף את השום ונערבב עוד דקה ביחד עם הגמבה.
נוסיף את הלימון עוד חצי דקה שיתערבב ביחד עם השום והגמבה ונוסיף תבלינים: חצי כפית כורכום, כף גדושה פפריקה, כף מרק עוף, כף כמון, מלח לפי הטעם.
נוסיף את הזיתים ונערבב הכל יחד עם כל מה שיש בסיר ונוסיף בערך כוס-כוס וחצי מים שיכסו את כל הזיתים ואז נוסיף כף גדושה של רסק עגבניות וכפית סוכר ונערבב.
נוסיף את העוף, נשקשק טוב טוב את הסיר שהרוטב יכסה גם את העוף, נוסיף את הכוסברה ונסגור את הסיר ל25-30 דקות
ייתכן ויהיה חסר מים באמצע הבישול כי זה מצטמטם, אפשר להוסיף עוד טיפה בין לבין.