Go Back
עוגת שוקולית

עוגת שוקולית בחושה בדקות

מרקם חלומי בשילוב טעמים משגע
ציון 4.40 על ידי 78 דירוגים
באדיבות: לימור עוז

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כוס שוקולית
  • 1 כוס קמח תופח

גנאש שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ½ שמנת מתוקה (125 מ"ל)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות בתכנית אפייה רגילה.
  • בקערה שמים את כל המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
  • שופכים ל-2 תבניות אינגליש קייק ומכניסים לאפייה בתנור למשך 30 דקות בערך. לא לייבש.
  • מכינים את הגנאש על ידי המסת השוקולד עם השמנת עד לאיחוד, ושופכים מעל לעוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.