מערבבים קמח שמרים וסוכר. מוסיפים שמן וכוס מים ומתחילים ללוש כמה דקות. מוסיפים מלח ואת המים.
ללוש עוד כ-6 דקות. הבצק צריך להיות מעט דביק.
הופכים לכדור בקערה עם הידיים ומורחים מעל 2 כפות שמן וגם בצידי הקערה.
מכסים בשקית ומתפיחים להכפלה. לאחר מכן מורידם נפח ומתפיחים עוד 20 דקות.
משמנים מעט שיש ומורידים את הבצק ואז מחלקים ל 12 -14 חלקים (תלוי בגודל הרצוי).
נלוש לכדורים חלקים ואז נחכה 10 דקות.
מתחילים מהכדור הראשון - מרדדים את הבצק למלבן. מקפלים מהצדדים ואז מגלגלים לרולדה הדוקה. שמים בתבנית על נייר אפיה במעט מרווחים. על התפר. כך גם שאר הכדורים.
מתפיחים עוד 20 דקות ואז מברישים בעדינות בביצה מהולה במים.
אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות עד להזהבה. אפשר לאפות בטורבו.