למלית - מקלפים עשר תפוחים ופורסים אותם ושמים בסיר עם חצי כוס סוכר ומיץ מלימון אחד.
מבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים ומערבבים מידי פעם שלא ידבק לסיר. מורידים מהאש ושמים כפית קינמון ומקררים.
לבצק - מערבבים את כל המצרכים ביחד אפשר במיקסר עם וו גיטרה.
לוקחים תבנית 26 משומנת (אם רוצים גבוהה אז 24 משומנת) ושמים שלושת רבעים מהבצק בתבנית ואופים ב-170 מעלות כעשרים דקות (אני אפיתי בטורבו). הבצק בהיר.
מוציאים את העוגה מהתנור ועל הבצק החם שמים את התפוחים
ומעל באופן שווה את הבצק שנותר.
עם שתי כפות שמים על התפוחים כל פעם חלק מהבצק וכל פעם מרטיבים את הכפות במים כי הבצק דביק מאוד. שמים ומורחים כמה שיותר לא לפחד אם יש חורים כי בחום התנור הבצק מתרחב ומתאחד .
מחזירים לתנור להזהבה מלאה, בערך חצי שעה לפחות.
מוציאים ומקררים ולבזוק אבקת סוכר.