נלוש את כל מרכיבי הבצק יחד עד לאיחוד. עוטפים את הבצק בניילון ושמים למנוחה במקרר למשך לפחות שעתיים.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעיגול בגדלים שווים.
להכנת המילוי: לטחון במעבד מזון את האגוזים למרקם הרצוי (רצוי לטחון די דק), בשלב הבא נוסיף הסוכר ונערבב ולאחר מכן גם את החלבונים. אמורה להתקבל מסה יחסית יציבה אך ניתנת לזילוף (בדומה למרציפן רך למשל). את התערובת שקיבלנו מומלץ להעביר לשק זילוף.
עם גלגלת משוננת חותכים ל-8 חלקים משולשים, ושמים לאורך מעט מהמילוי ואז סוגרים לצורת קרואסון.
שמים על נייר אפייה, ואופים על 170 מעלות למשך חצי שעה בערך או עד הזהבה.
מקררים ומפזרים אבקת סוכר.