Go Back
עוגת טורט

עוגת טורט גבוהה בכלום עבודה

טעם מושלם בקלי קלות
ציון 4.57 על ידי 74 דירוגים
באדיבות: ליזט יחיאל

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית פלא או סיר עם שלוש רגליים

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ½ לימון סחוט
  • קליפה מגוררת מלימון ותפוז
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר וסוכר וניל למשך 10 דקות
  • מנמיכים מעט את המיקסר ומוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ומקציפים 2 דקות
  • מנמיכים את המיקסר להכי נמוך ומוסיפים קמח עם אבקת אפיה, מיץ לימון והקליפה המגוררת ונותנים ערבוב קל
  • משמנים בנדיבות סיר פלא או תבנית עגולה עם שלוש רגליים ואופים ב-170 מעלות למשך שעה בערך.
  • מוציאים והופכים את התבנית שעה עד שתתקרר. לאחר מכן עוברים עם סכין מסביב לתבנית ולשחרר את העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.