נערבב את המרכיבים בקערת המיקסר חוץ מהמלח
ללוש במהירות נמוכה מאוד. כאשר המרכיבים מעורבבים היטב ומתחיל להתהוות בצק, נוסיף את המלח
נמשיך ללוש במהירות בינונית כ-15 דקות עד שהבצק רך, גמיש, אלסטי (זמן הלישה חשוב)
ליצור כדור ונלטף את פניו במעט שמן. נשים את הבצק בכלי ונכסה במגבת. נשאיר כ-45 דקות בטמפרטורת החדר, כדי שיתפח ויכפיל את נפחו.
נחלק את הבצק ל-8 חלקים ואז יוצרים כדורים.
נרדד כל כדור ואז נגלגל לרולדה. נצבוט את הקצוות לקבלת צורת בגט. נתפיח כחצי שעה.
בעזרת סכין חדה ודקה או סכין יפנית יוצרים חריצים אלכסוניים לאורכו של כל בגט.
נחמם תנור ל-240 מעלות על חום גבוה בתכנית אפייה רגילה. אופים 25-20 דקות עד שהבגטים זהובים והמעטפת קריספית
חשוב - כדי לקבל בגטים רכים מבפנים וקריספיים במעטפת נתיז עליהם פעמיים מים במהלך האפייה.