מחממים בסיר על להבה בינונית 4 כפות שמן ומטגנים עד לריכול את הבצל, סלרי, סלק אדום, גזרים מקלות, וחתיכה נדיבה של כרוב ירוק פרוס דק.
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות קטנות ומטגנים עד לריכוך.
מתבלים בכף פפריקה, ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח או אבקת מרקם עוף, חצי כפית תבלין מלח לימון וכפית סוכר.
ממלאים את הסיר במים עד לשלושת רבעים מגובהו, ומביאים לרתיחה ומבשלים למשך 45 דקות.
מוסיפים את הסיר ⅓ כוס אורז עגול וכוס מים רותחים, וממשיכים לבשל על להבה קטנה למשך 20 דקות, על לקבלת מרקם סמיך.