נתסיס את השמרים עם כוס מים לכמה דקות. לאחר מכן נוסיף את כל המצרכים וללוש לעשר דקות.
נשמן מעט קערה ונתפיח לחצי שעה.
נחלק את הבצק למספר המאפים שרוצים ויוצרים צורה של בורג או שבלולים (אפשר ללפף 2 רצועות לצורת בורג).
נניח בתבנית התנור (מרופדת בנייר אפיה), נמרח ממרח פסטו עם השמן ומכניסים למקרר לחצי שעה כשהמאפים מכוסים בשקית גדולה.
אחרי התפחה במקרר נמרח שוב ממרח פסטו עם שמן זית, בעדינות.
נחמם תנור על 200 מעלות טורבו ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד שהמאפה מוכן.
אחרי האפיה משפריצים מים ומכסים במגבת נקיה.
ניתן למרוח שוב שמן זית (ללא הפסטו) אחרי מנוחה של חמש דקות.