נחמם תנור על 170מעלות אפיה.
נפריד את הביצים. נקציף את החלבונים עם מעט מלח ואז נוסיף את הסוכר בהדרגה (עד שמתקבל מרנג תפוח וחזק).
נוריד את מהירות המיקסר למינימום ונוסיף את החלמונים.
נמשיך להקציף על מהירות נמוכה ונוסיף קמח ושמן.
לצקת את הבלילה לתבנית (רצוי לדפוק את התבנית על מנת לקבל רולדה אחידה בגובה).
נאפה לעשרים דקות בזמן שהרולדה בתנור
נכין את קרם השוקולד - בקלחת נחמם את הסוכר עם המים ואז נוסיף שוקולית או קקאו ונערבב מעט
נוסיף קוביות שוקולד מריר ונערבב היטב עד שהשוקולד נמס.
נעביר ללהבה נמוכה ונוסיף מחמאה או מרגרינה.
נכבה את הגז ונמשיך לערבב עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
כשהרולדה מוכנה נצנן מעט ונגלגל עם נייר האפיה (רצוי להכניס את הרולדה לשקית ולאטום את השקית לגמרי).
בזמן שהרולדה בשקית נכין את הגנאש.
בקלחת נחמם את השמנת להקצפה עם השוקולד, נערבב מעט עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
להרכבת הרולדה - נפתח את הרולדה על משטח עבודה.
נמרח את קרם השוקולד ונגלגל שוב את הרולדה רק הפעם בלי נייר אפיה.
נניח את הרולדה על רשת ויוצקים מהגנאש.