נקציף את החלבון (הלבן) ואת הסוכר, ואחר כך נוסיף את החלמונים (הצהוב) ואת שאר המרכיבים.
נערבב הכל ביחד ואז שופכים בתבנית ונכניס לתנור למשך 20-30 דקות בערך בחום של 170 מעלות.
שמוכן נשים בצד לכמה דקות שיתקרר.
בקערה אחרת נקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב, ואז נשים במקרר שיתייצב.
נשים את הקצפת מעל העוגה.
נכין גנאש שוקולד מחצי מיכל שמנת מתוקה וחפיסה אחת של שוקולד מריר על ידי המסתם יחד במיקרו או על האש, ואז שופכים מעל לעוגה.
שומרים במקרר.