Go Back
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו חורפית פשוטה ללא קמח

חווית טעמים מענגת ומדהימה
ציון 4.46 על ידי 124 דירוגים
באדיבות: מיגל ראובן אלמשלי

ציוד

תבנית מרובעת בינונית

המצרכים

לבסיס:

  • 5 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • 4 כפות שמן
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד

לקצפת:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

לגנאש שוקולד:

  • ½ מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבון (הלבן) ואת הסוכר, ואחר כך נוסיף את החלמונים (הצהוב) ואת שאר המרכיבים.
  • נערבב הכל ביחד ואז שופכים בתבנית ונכניס לתנור למשך 20-30 דקות בערך בחום של 170 מעלות.
  • שמוכן נשים בצד לכמה דקות שיתקרר.
  • בקערה אחרת נקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב, ואז נשים במקרר שיתייצב.
  • נשים את הקצפת מעל העוגה.
  • נכין גנאש שוקולד מחצי מיכל שמנת מתוקה וחפיסה אחת של שוקולד מריר על ידי המסתם יחד במיקרו או על האש, ואז שופכים מעל לעוגה.
  • שומרים במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.