מערבבים בצלחת עמוקה את הביצים והחלב, זה הבסיס ומפה אפשר גם להוסיף מה שאוהבים.
מומלץ להוסיף לבלילת הביצים והחלב רבע כפית שום כתוש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מעט כמון וחופן פטרוזיליה קצוצה. אפשר גם להוסיף גבינה מגוררת, או כוסברה במקום פטרוזיליה ועוד.
נחמם במחבת 2-3 כפות שמן וכפית חמאה, כשהחמאה נמסה נטבול פרוסת לחם בבלילה (משני הצדדים) ונניח במחבת.
נטגן כמה דקות עד שמזהיב ואז נהפוך לצד השני עד הזהבה.
מוציאים לצלחת מרופדת נייר סופג, וממשיכים כך עם שאר הפרוסות, במידה ויש צורך מוסיפים למחבת עוד קצת שמן וחמאה.
מגישים עם גבינות רכות וסלט ירקות, מעולה לארוחת ערב או בוקר.