מערבבים את הגבינה עם סוכר ומוסיפים את הביצים ומערבבים. מוסיפים את החומץ וכל שאר החומרים ומאחדים לתערובת ומניחים למנוחה בצד כחצי שעה.
הבצק קצת דביק מפני שיש בו יותר גבינה ופחות חומרים יבשים.
מחממים שמן ל-170 מעלות על להבה בינונית.
בינתיים מרטיבים ידיים ומכינים סופגניות עם חור באמצע כמו דונאטס, ובצד מכינים עיגולים קטנים שלאחר הטיגון יהיו מעל החור (ראו בתמונה אופן הגשה). אפשר גם להכין כדורים רגילים למי שמתקשה.
מטגנים את הסופגניות ומגישים כאשר מוזגים ריבה עשירה בטעמה המשובח וכף עד שתיים שמנת חמוצה. וקיבלתם פפנאש.