במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות נמוכ את הביצים עם המים, אבקת אפייה, כף חומץ, ונקציף עד למרקם אחיד.
מוסיפים את הקמח וללוש עד לבצק אחיד. לאחר מכן ממשיכים לעבד את הבצק ביד על משטח מקומח, עד שהבצק מתגבש.
שמים בשקית ניילון למנוחה של חצי שעה.
פותחים את הבצק לעלה דק ומיישרים בעזרת גלגלת. מחלקים את הבצק לרצועות ברוחב של 4-5 ס"מ. כל רצועה חותכים ל-3 חלקים.
עוברים לרדד במכונת פסטה, ומפזרים מעל מעט קמח.
מטגנים בשמן עמוק לפי הסרטון.
על הגז מרתיחים יחד את המים וסוכר לסירופ. לאחר מכן טובלים מכל הצדדים בסירופ.