בקערה מגרדים במגרדת (בחורים הגדולים) את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
מניחים את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל על גבי מגבת מטבח נקייה וסוחטים היטב מהנוזלים, מומלץ לחזור על הפעולה פעמיים כדי להוציא כמה שיותר נוזלים מתפוח האדמה, הבטטה והבצל.
שמים בקערה את תפוח האדמה, הבטטה והבצל ומוסיפים את כל מרכיבי הלביבות ומערבבים היטב.
במחבת רחבה וגדולה מחממים שמן חצי עמוק על להבה גבוהה.
כשהשמן חם, בעזרת שתי כפות, יוצרים תלוליות של לביבה בשמן ומשטחים מעט בעזרת גב הכף, מורידים ללהבה בינונית - גבוהה ומטגנים כ- 3 דקות מכל צד עד שהלביבות משחימות.
מוציאים מהמחבת ומניחים על מגש מרופד בנייר סופג וממשיכים לטגן את כל תערובת הלביבות.