קודם מכינים את הסירופ - שמים על הגז את הסוכר ומיץ תפוזים ונבשל כחצי שעה על אש בינונית.
להכנת הבצק - בקערה נשים את הקמח, סוכר, סוכר וניל ונערבב ואז נוסיף את השמן עם 3 ביצים ומיץ תפוזים. ללוש היטב ביד עד שמקבלים בצק רך ומעט דביק. אם הבצק דביק מדי מוסיפים קמח.
מכסים את הקערה למנוחה בחוץ של רבע שעה.
אחרי מנוחה, מחממים שמן עמוק ויוצרים כדורים קטנים בגודל של ענב. זהירות הם מתנפחים.
מטגנים כל פעם 6-8 כדורים עד להזהבה יפה. לאחר מכן מוציאים למסננת וככה מסיימים את כל הבצק.
בסיר עם הסירופ טובלים את הכדורים ומצפים אותם ואז ישר מעבירים לקערה עם קוקוס ומצפים היטב. אפשר גם בלי קוקוס אם לא אוהבים.
מעבירים לאחסון בחוץ בכלי אטום.