בקערה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל ואבקת סוכר, מערבבים ואז מוסיפים את החמאה עם חצי כוס מיץ תפוזים ושליש כוס שמן.
נלוש היטב לבצק רך ונעים (בידיים), ואז עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-3 חלקים, מקמחים נייר אפיה ומגלגלים את החלק שעליו אנחנו עובדים בקמח ומרדדים לעיגול דק. לדאוג שיהיה מקומח מתחת לבצק שלא יידבק
חותכים את העיגול למשולשים, ושמים בקצה כפית ריבה ומפזרים קוקוס או כפית נוטלה או שחר או ממרח תמרים.
מגלגלים מהחלק הרחב של המשולש כלפי החלק הצר.
מניחים בתבנית עם נייר אפיה על צד התפר.
אופים באפיה רגילה על חום של 175 מעלות למשך בערך 15 דקות.
מוציאים ומפזרים אבקת סוכר.