Go Back
עוגת קוקוס שוקולד

עוגת קוקוס שוקולד רכה ונדירה

מרקם עשיר ועסיסי עם טעם מענג
ציון 4.53 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: ג'ודי פלטי

ציוד

תבנית בינונית או עגולה 26

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 גביע אשל 4.5% (200 מ"ל - אפשר להחליף ב-¾ כוס מיץ תפוזים)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס פתיתי קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד קצוץ

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-165 מעלות טורבו, משמנים ומקמחים תבנית בגודל בינוני או תבנית עגולה 26.
  • בקערה מנפים את הקמח עם אבקת האפייה , ואז מוסיפים לקמח את הקוקוס, והשוקולד הקצוץ ומערבבים.
  • בקערה נוספת מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת בלילה בהירה ותפוחה, מוסיפים את השמן תוך המשך ההקצפה.
  • מוסיפים לבלילת הביצים את האשל ואת תערובת הקמח, ומערבבים לעיסה חלקה.
  • מעבירים את העיסה לתבנית ואופים למשך 25-30 דקות. לאחר קירור העוגה ניתן לפזר עליה אבקת סוכר או למרוח בקרם שוקולד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.