פורסים את החצילים לפרוסות עבות, ומסדרים על תבנית אפיה.
מורחים בביצה מהולה בשמן, מפזרים מלח גס ופלפל שחור, ואופים בתנור עד שאפוי היטב. כאשר מוכן מכניסים אותם לקופסא אטומה כדי לשמור על הלחות של החציל.
מרתיחים את הביצים עד שיהיו קשות.
פותחים רצועת בצק לא רחבה ומורחים מיונז ופסטו עגבניות או פסטו ירוק.
מניחים פרוסות חצילים בקצה הבצק שקרוב אלינו, ועליו מניחים פרוסות ביצה קשה.
מגלגלים את הבצק צמוד ויפה, ומבצעים עם הסכין חתכים על הרולדה כדי שהאוויר יצא ולא ירטיב את הבצק.
מורחים בביצה מהולה בשמן זית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 20 דקות בערך.