מערבבים את כל המרכיבים יחד למשך 5 דקות בערך, ואז נותנים לבצק מנוחה של שעה.
לאחר התפחה נלוש שוב ומחלקים ואז מחלקים את הבצק ל-10 כדורים ומניחים לעוד שעה על מגש.
פותחים כל עיגול ביד עד שנהיה שקוף, ואז מורחים שמן ומגלגלים לשבלול ומניחים על מגש עד הכפלת הנפח. וכך עושים לכל הכדורים.
לכל הכמות של הקילו מורחים בערך חצי כוס שמן חד פעמי לשתיה קרה (כשפותחים את העיגולים)
אחרי שהכל תפח, פותחים ביד כל כדור ומניחים על מחבת על אש נמוכה והופכים לצד שני עד שמוכן.