תחילה מטגנים את הבצלים עד לגוון זהוב אך לא שרוף. לאחר מכן מוסיפים את הדבש ומערבבים לאיחוד מלא.
מניחים את חתיכות הבקר ומטגנים גם אותם משני הצדדים, כאשר רואים שהבשר השחים מעט מוסיפים את שיני השום הכתושים ומערבבים קלות. לשים לב שלא ישרפו מכיוון ששום שנשרף הוא גורם לטעם לא טוב במנה.
מוסיפים מים רותחים עד חצי הסיר, אין צורך שיכסו את כל הבשר. וגם כן את התפו"א מוסיפים ואת התבלינים.
מערבבים היטב ונותנים בישול של 10 דקות על אש די גבוהה. בכיריים חשמליים מבשלים על רמה 7 .
לאחר 10 דקות מכבים את הכיריים, ולוקחים נייר אפייה ומניחים מתחת לברז מים ומכווצים אותו עד שהוא נספג במים. מוחצים בעדינות ומוציאים מעט מהמים ואז מניחים מעל הבשר שיכסה את הכל, ומעל עוטפים בנייר כסף.
מפעילים תנור על 180 מעלות על מצב גריל, ומכניסים את התבשיל לתנור למשך שעה. כעבור שעה מעלים את החום ל-200 מעלות על מצב של חום עליון וחום תחתון ואופים למשך כ-4 שעות עד שהבשר רך.
כמובן בודקים מידי פעם שלא נשרף ושהכל בסדר, נועצים במזלג ורואים האם רך. אם צריך עוד זמן אז נותנים, לא למהר ולתת לו להתבשל בצורה טובה ואיטית.
כעבור 4 שעות מוציאים את הבשר מהתנור, ואפשר לאכול בכיף .
מומלץ לא לוותר על הקינמון, הוא נותן ארומה לבשר ומעשיר אותו.