נייבש את הנתח של מס 2 בעזרת מגבת נייר, ואז נמרח חרדל, מלח, פלפל שחור ותערובת תבלינים.
נכניס לשקית ואקום ונסגור במכונת הוואקום. נכניס לסו-ויד שחומם ל-82 מעלות למשך 12 שעות. אם אין מכשיר ואקום, אופן הכנה חלופי בהמשך.
לאחר שעברו 12 שעות, נפתח את השקית עם בשר, נשמור את הנוזל שנוצר בזמן הבישול.
נטחן את הירקות גס נכניס לקסרול עם 2 כפות שמן זית. נצלה עם מכסה סגור למשך 5-7 דקות עד לאידוי הירקות.
נפורר את הבשר לסיבים ונכניס לירקות, נערבב.
נערבב ¾ כוס יין אדום עם 2-3 כפות רסק עגבניות ונוסיף לבשר והירקות. נערבב היטב.
נוסיף את העגבניות המרוסקות, נוזל הבישול של הבשר וכוס מים, ונערבב. נבשל על אש נמוכה למשך 35-40 דקות, תוך כדי ערבוב.
נוסיף עלי בזיל ורוזמרין, מלח ופלפל וסוכר. נשלים טעמים ונגיש עם פסטה מוכנה.
אם אין סו ביד - נסגור (צולים) את הבקר כ-2 דקות בכל צד בקסרול עד קבלת צבע חום.
לקסרול נוסיף ירקות, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, יין אדום, מלח ופלפל. נכסה ⅔ עם מים
נסגור עם מכסה ונצלה על אש נמוכה מאוד בתנור 4-5 שעות.
נוציא את הבשר, נפרק אותו ונחזיר את הבשר המפורק תוך הרוטב - לתת לו להתבשל יחד עם הרוטב עוד רבע שעה.
נגיש עם פסטה מוכנה.