מתחילים בגבינות - לגבינת האימרולי מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
מוסיפים חלמון ביצה אחד ואז מוסיפים את גבינת הטבורוג ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים שמנת חמוצה וגבינת סולוגוני ומערבבים עם טיפה מים לאיחוד התערובת.
להכנת הבצק - בקערה שמים את המים החמימים, ומוסיפים את הסוכר ומלח ומערבבים, ואז את השמרים היבשים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח בהדרגה וללוש היטב עד לבצק דביק. אפשר גם ללוש במיקסר. מוסיפים חצי מכמות השמן ומערבבים ולבסוף מוסיפים את שאר הכמות.
עוטפים בניילון נצמד ושמים את הבצק להתפחה של שעה. לאחר מכן מערבבים שוב ושמים להתפחה שנייה.
עושים כדורים של 180 גרם מהבצק, ומשאירים למנוחה לעוד כמה דקות. לכל כדור לוקחים גבינה באותו משקל של הבצק (180 גרם ממלית הגבינה).
להכנת האצ'רולי חצ'פורי - מרדדים כדור הבצק לעלה כמו של פיצה, אחר מכן מקפלים את הצדדים פנימה לצורה של סירה ומהדקים (כמו בסרטון).
מכניסים לאמצע את מלית הגבינה (180 גרם) ומשטחים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 250 מעלות למשך כ-10 דקות. 2
דקות לפני שהמאפה מוכן מוציאים מהתנור, מניחים חלמון ביצה באמצע ומחזירים לתנור לאפייה של עוד 2 דקות. מגישים עם חמאה.
לאימרולי חצ'פורי - פותחים את כדור הבצק לצורת עיגול, באמצע שמים את הגבינה וסוגרים את הבצק למעלה מסביב למלית. לאחר מכן מרדדים לעיגול שוב.
דואגים לחורר כמה חורים ומכניסים לתנור באותו חום למשך אותו זמן.
למגרולי חצ'פורי - אותו אופן הכנה כמו אימרולי, רק לפני שמכניסים לתנור מצפים בתערובת חלמון ומים ומפזרים מלמעלה את אותן הגבינות שיש בפנים.