Go Back
עוגת שמנת ויוגורט תגובות

עוגת שמנת ויוגורט מדהימה וקלה להכנה

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית 24

המצרכים

לבסיס:

  • 1 שרוול ביסקוויטים (אפשר פתי בר)
  • 100 גרם חמאה (מומסת)

למלית:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 גביעי שמנת חמוצה (של 220 מ"ל)
  • 3 גביעי יוגורט (במתיקות מעודנת - 220 מ"ל)

לפיזור:

  • אבקת סוכר
  • סירופ מייפל (לא חובה)

אופן ההכנה

  • טוחנים את הביסקוויטים לפירורים ומערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית.
  • מקציפים 4 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי.
  • לאחר מכן מורידים דרגת מיקסר ומוסיפים את האינסטנט פודינג, קורנפלור, 3 גביעי שמנת ו-3 גביעי יוגורט.
  • שופכים לתבנית ומפזרים מעל מעט ביסקוויטים עם חמאה אם נשארו מהתחתית.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך שעה ורבע בערך.
  • מפזרים מעל אבקת סוכר ומייפל אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.