מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצף נוקשה מעט.
מוסיפים חצי כוס סוכר וממשיכים עם הקצפה.
מוסיפים את החלמונים עם כפית מיץ לימון וחצי כוס קמח עד לבלילה אחידה.
שופכים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה (6-10 דקות תלוי בתנור). זה משחים מהיר אז זהירות לא לשרוף.
אפשר להכפיל כמויות לפי כמה רולדות שרוצים.
מורחים מהמלית ומגלגלים לרולדה. אפשר לצפות במה שרוצים ואפשר להכין קצפת - מקציפים את כל המרכיבים יחד ומזלפים מעל לאחר אפייה.