Go Back
רולדה רכה ונימוחה 2

רולדה רכה ונימוחה מ-3 מצרכים

מרקם חלומי בטעם עשיר
ציון 4.20 על ידי 25 דירוגים
באדיבות: אתי עג'מי

המצרכים

לרולדה אחת:

  • 4 ביצים (מופרדות)
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קמח (רגיל)
  • 1 כפית מיץ לימון

למילוי:

  • ממרח שוקולד (או ריבה)

לקצפת (לא חובה):

  • ½ כוס חלב
  • 1 אינסטנט פודינג וניל (צרפתי)
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצף נוקשה מעט.
  • מוסיפים חצי כוס סוכר וממשיכים עם הקצפה.
  • מוסיפים את החלמונים עם כפית מיץ לימון וחצי כוס קמח עד לבלילה אחידה.
  • שופכים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה (6-10 דקות תלוי בתנור). זה משחים מהיר אז זהירות לא לשרוף.
  • אפשר להכפיל כמויות לפי כמה רולדות שרוצים.
  • מורחים מהמלית ומגלגלים לרולדה. אפשר לצפות במה שרוצים ואפשר להכין קצפת - מקציפים את כל המרכיבים יחד ומזלפים מעל לאחר אפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.