Go Back
לחם טחינה

לחם טחינה ללא גלוטן

מרקם חלומי עם טעם עשיר
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: אתי בביליאן
Advertisements

המצרכים

  • 4 ביצים (שלמות)
  • 6 כפות טחינה (גולמית)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות דבש
  • מלח (מעט)
  • אגוזי מלך (קצוצים)
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים 4 ביצים שלמות עם הטחינה, אבקת אפייה, 2 כפות דבש ומעט מלח.
  • מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה קרמית ואחידה.
  • משמנים תבנית ושופכים את העיסה לתוכה, ולאחר מכן מפזרים אגוזי מלך קצוצים מעל.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שהלחם נהיה זהוב והבלילה מתייצבת, למשך כ20-30 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.