Go Back
רולדות גבינה רכות 2 (1)

רולדות גבינה רכות בטעם מושלם

מרקם חלומי עם טעמי גבינה עשירים
ציון 4.37 על ידי 41 דירוגים
באדיבות: צפנת קורדובה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים (יבשים)
  • 150 גרם חמאה (/ מחמאה / מרגרינה. חתוכות לקוביות)
  • 3 ביצים
  • 1 כוס מים (פושרים)

למילוי:

  • 1 חבילה גבינה טוב טעם
  • 1 שמנת חמוצה
  • 500 גבינה לבנה 5% (לסנן עם חיתול בד למשך שעה)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

  • קודם לוקחים קערה קטנה ושמים את השמרים עם כוס מים פושרים למשך 5 דקות.
  • בקערת המיקסר שמים את הקמח וסוכר ומערבבים דקה, ואז מוסיפים בהדרגה את השמרים עם המים. ואז את הביצים והחמאה ונלוש למשך 10 דקות.
  • מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
  • את הגבינה הלבנה מסננים עם חיתול בד למשך שעה - לוקחים ושופכים לתוך חיתול וסוגרים אותו ושמים במסננת ומתחת קערה קטנה שהנוזלים ינזלו לשם.
  • מערבבים את כל חומרי המילוי ביחד עד לאיחוד.
  • מחלקים את הבצק ל-5 או 6 יחידות, וכל חתיכה מרדדים למלבן ושמים גבינה באמצע.
  • חותכים בצדדים ומקפלים מכל צד.
  • מורחים ביצה מעל הרולדות ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 20 דקות בערך ואז מוציאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.