לוקחים את החציל, קוטמים אותו בצדדים ומקלפים כמו זיברה, ואז חותכים לחצאים, ואז חותכים עוד פעם לחצאים. פורסים לקוביות בגודל כמו בסרטון.
מסדרים בתבנית תנור ומזגגים כחצי כוס שמן מעל. מפזרים מלח עבה מעל ומערבבים.
מכניסים לאפייה בתנור לתא העליון במצב גריל בחום גבוה, עד להזהבה מלמעלה ואז הופכים ונותנים הזהבה לצד השני.
בסיר שמים מעט שמן, פלפל צ'ומה, רסק עגבניות ומערבבים יחד למשך 3 דקות בערך.
מוסיפים חצי כוס ומים וחצי כוס חומץ ומערבבים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מכניסים את החצילים שיצאו מהגריל לתוך הרוטב ומערבבים, ומבשלים עוד כמה דקות.