מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית
מקציפים במיקסר את החמאה עם הגבינה והסוכר למשך 5 דקות עד לקבלת קרם אוורירי.
מוסיפים ביצה אחר ביצה ואת מיץ הלימון ושני סוגי הוניל.
מוסיפים בהדרגה את הקמח ואבקת אפייה, כף אחרי כף ומערבלים עוד דקה לאיחוד.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים אפייה רגילה למשך 35-45 דקות בערך, תלוי בגודל התבנית, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
מצננים היטב, מכינים את הזיגוג - מערבבים היטב את אבקת הסוכר ומיץ לימון ולצקת על העוגה.
אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית גדולה.