Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים ואגוזים קלה
מרקם עסיסי וחלומי בטעם מושלם
ציון
4.60
על ידי
15
דירוגים
באדיבות:
צביה אורן
ציוד
תבנית אינגליש קייק מאורכת
המצרכים
▢
3
ביצים
▢
1
כוס
סוכר
▢
2
שקיות
סוכר וניל
▢
1 ¼
כוסות
קמח תופח
▢
¾
כוס
שמן
▢
1
כפית שטוחה
קינמון
(אבקה)
▢
½
כוס
אגוזי מלך
(שבורים)
▢
¼
כוס
מים
(חמים)
▢
2
תפוחים
(גרנט סמית ללא קליפה וחתוכים לקוביות)
אופן ההכנה
מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
בוחשים היטב את הביצים והסוכר יחד, ואז מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לבחוש לאיחוד.
לצקת את התערובת בתבנית משומנת ומעט מוקמחת.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש. בערך 35-40 דקות אבל תלוי בתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.