להכנת קרואסונים - נלוש את כל המרכיבים לבצק רך ומעט דביק.
מתפיחים שעה, ואז נלוש שוב ומתפיחים שוב שעה.
מחלקים ל-4 כדורים , ומרדדים וחותכים למשולשים עם גלגלת פיצה.
ממלאים בכל בקוביות שוקולד וקוביות חמאה עם שקדים לבנים, או בכל מלית אחרת שאוהבים.
מתפיחים כחצי שעה ואז מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך עשר דקות בערך, לא יותר.
אין צורך להבריש בביצה
מכינים סירופ על ידי הרתחת כוס מים וכוס סוכר ומעט מיץ לימון ,וסוכר וניל אחד. לאחר מכן מורחים מעל הקוראסונים בעודם חמים .
להכנת סינרול קינמון - מחלקים ל-3 כדורים, מרדדים כל כדור ומורחים חמאה ,מפזרים תערובת סוכר וקינמון ומדביקים את התערובת סוכר וקינמון לחמאה כדי שלא ייצא מהצדדים בזמן החיתוך והאפייה.
מגלגלים לרולדה, ומקפיאים כעשר דקות.
מוציאים וחותכים ל-6 יחידות במרווחים של כ-2 ס"מ.
מרדדים כדור נוסף וחוזרים על הפעולה של מריחת חמאה ולפזר סוכר וקינמון.
מניחים בתבנית משומנת, מסדרים במרווחים לא צפופים ומתפיחים כשעה.
אופים בתנור שחומם על 190 מעלות למשך 20 דקות בערך.
מערבבים את כל חומרי הציפוי עם מטרפה ושופכים מעל המאפה כשהוא חם.
מפזרים אגוזי פקאן מסוכרים.