מחממים תנור על 200 מעלות ומניחים תבנית מלאה במים בתחתית התנור, שלב אחד ומעל מניחים רשת.
במיקסר מקציפים את החלבונים עד שנהיים כמו קצף של חלב, ואז מוסיפים בהדרגה את התחליף סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.
בקערה גדולה מניחים את הגבינה עם שמנת חמוצה, חלמונים, קמח, קורנפלור ופודינג, ומערבבים עם מטרפה ידנית עד שמקבלים תערובת אחידה ללא גושים.
מאחדים את קצף החלבונים לקערת הגבינה ב-3 פעמים ובתנועות קיפול עד שמקבלים תערובת אחידה וצבע אחיד של התערובת.
משמנים תבנית 26 או סיר ג'חנון בחמאה, ומושכים את התערובת ולהטיח את התבנית בשיש מספר פעמים.
אופים למשך 15 דקות ראשונות על 200 מעלות, ואז מורידים את החום ל-150 מעלות לעוד 45 דקות.
בסיום האפייה מכבים את התנור ומשאירים שעה בתוך תנור סגור בלי לפתוח את הדלת בכלל.