Go Back
עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה

עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה לצאת כיפור

עסיסיות מטריפה לצד מרקם רך וחלומי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: סיון צרור

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית קוגלהוף משומנת או 3 אינגליש קייק

המצרכים

  • 5 ביצים L
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי בלבד (אפשר של פרימור אבל ה100% מיץ סחוט)
  • גרידה מתפוז אחד
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מקציפים עם וו הקצפה במיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר למשך 10 דקות.
  • מחליפים לוו גיטרה, ומוסיפים את השמן ומקציפים במהירות איטית.
  • מוסיפים מיץ תפוזים וגרידת תפוז, ואז מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, ואינסטנט פודינג.
  • מערבבים באיטיות עם ה-וו גיטרה, ולאחר מכן עם לקקן בעדינות מקפלים ובודקים שאין גושי קמח.
  • לצקת לתבנית קוגלהוף משומנת או 3 אינגליש קייק.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות למשך 35 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.