Go Back
עוגיות אלפחורס קלות להכנה וטעימות

עוגיות אלפחורס קלות להכנה וטעימות

בצק חמאתי וחלומי עם מלית מפנקת
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: שושנה אסולין

המצרכים

  • 1 מרגרינה
  • 3 חלמונים
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס קורנפלור
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 כוסות קמח (בהדרגה)

למלית:

  • קרם לוטוס
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים של הבצק יחד עם רק 2 כוסות קמח, ואת הכוס קמח הנוספת נוסיף לאחר מכן לפי הצורך. נלוש לבצק אחיד.
  • נוריד את הבצק למשטח מקומח קלות ונלוש עוד מעט. אפשר להשאיר את הבצק לילה שלם במקרר אם רוצים.
  • מחלקים את הבצק לשלושה כדורים, ואז מרדדים לעלה על משטח מקומח.
  • קורצים לעיגולים עם קורצן או עם כוס, ואז מסדרים בתבנית.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד שזה משחים טיפה ואז מוציאים מהתנור. בערך 10-12 דקות.
  • אחרי שהעוגיות מתקררות, מורחים בקרם לוטוס וסוגרים עם עוד עוגייה, ואז טובלים בקוקוס.
  • אפשר לשמור בהקפאה לאחר האפייה.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.