Go Back
עוגת שוקולד פרווה ב-5 דקות עבודה

עוגת שוקולד פרווה ב-5 דקות עבודה

רכות מטריפה עם מרקם חלומי
ציון 4.40 על ידי 28 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית מלבנית 25X30
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 2 ½ כוסות קמח תופח
  • 1 כפית גדושה סודה לשתייה
  • 5 כפות שוקולית
  • 2 כפות קקאו
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס מים מהברז
  • 1 כף רום
  • 3 ביצים גדולות

לציפוי:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • ½ מיכל שמנת מתוקה או צמחית (125 גרם)

אופן ההכנה

  • לקערה גדולה מכניסים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קקאו, שוקולית, וסוכר. מערבבים את הכל יחד ויוצרים גומה גדולה.
  • מוסיפים לגומה את השמן, תפוזים, מים, רום , וביצים, ומערבבים במטרפה ידנית את הכל יחד עד לאיחוד הבלילה (הבלילה מעט נוזלית).
  • משמנים תבנית מלבנית, ומוזגים את הבלילה ומכניסים לאפייה בחום של 175 מעלות בתכנית אפייה רגילה, למשך 40 דקות בערך.
  • לציפוי - ממיסים במיקרו בפולסים את השוקולד מריר עם השמנת מתוקה.
  • מורחים את הציפוי מעל לעוגה ומפזרים את מה שאוהבים מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.