לקערה גדולה מכניסים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קקאו, שוקולית, וסוכר. מערבבים את הכל יחד ויוצרים גומה גדולה.
מוסיפים לגומה את השמן, תפוזים, מים, רום , וביצים, ומערבבים במטרפה ידנית את הכל יחד עד לאיחוד הבלילה (הבלילה מעט נוזלית).
משמנים תבנית מלבנית, ומוזגים את הבלילה ומכניסים לאפייה בחום של 175 מעלות בתכנית אפייה רגילה, למשך 40 דקות בערך.
לציפוי - ממיסים במיקרו בפולסים את השוקולד מריר עם השמנת מתוקה.
מורחים את הציפוי מעל לעוגה ומפזרים את מה שאוהבים מעל.