טוחנים את התפוחים או מגרדים בפומפיה גסה, ואז מוסיפים כך קינמון וחצי כוס סוכר.
את התפוחים משטחים בתבנית התנור עם נייר אפייה לא משומן, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 10 דקות ואז מוציאים לקירור.
מקציפים את הביצים יחד עם הכוס סוכר עד לקבלת קרם לבן ונפוח.
לאחר מכן מוסיפים את המיץ תפוזים, קמח, שקית אבקת אפייה, וסוכר וניל.
לצקת מעל התפוחים ומכניסים לאפייה ב-170 מעלות לעוד 25 דקות.
מקררים ומגלגלים לרולדה. מפזרים אבקת סוכר מעל.