Go Back
סלט חגיגי בטעם נדיר וצבעוניות מהממת

סלט חגיגי צבעוני ונדיר

חווית טעמים עשירה בהכנה קלה. איך שמגישים פתאום כולם אוהבים לאכול סלט!
ציון 4.47 על ידי 43 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • חופן נדיב של גרעיני רימון
  • עגבניות
  • מלפפון
  • בצל סגול פרוס דק
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 שן שום כתושה
  • שמן זית
  • מיץ סחוט טרי מלימון גדול
  • מלח (פלפל שחור גרוס)

אופן ההכנה

  • לקערה מכינים את גרעיני הרימון שמנקים מהקליפה.
  • חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה, ואז חותכים את המלפפון לקוביות ומוסיפים.
  • פורסים את הבצל לפרוסות דקות, ומוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה עם שן שום כתושה.
  • מוסיפים שמן זית ומיץ סחוט טרי מלימון גדול ומערבבים.
  • מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ומערבבים היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.