מטגנים את הבצל ב-3 כפות שמן עד שהם מעט זהובים. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים למשך 10 דקות, מדי פעם לערבב.
מוסיפים את התבלינים ואת הסילאן, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות, ואז מורידים מהאש.
מוסי]חפ חצי צרור קצוץ של כוסברה או פטרוזיליה (אפשר לוותר), ואז מוסיפים את השקדים.
מקררים לפני מילוי.
להרכבה - משמנים את השיש בשמן, ומניחים דף פילו על השיש המשומן
מורחים שמן מעל דף הפילו.
בעדינות תוך כדי הרמה מסובבים את דף הפילו פעמיים, וכך נוצר מרכז עם קיפולים.
מניחים במרכז מהמילוי.
לוקחים את שאריות דף הפילו ומקפלים מעל המילוי פעם מימין ופעם משמאל.
מהדקים היטב, ואז הופכים ומניחים על נייר אפיה.
משמנים מלמעלה, ומכניסים לאפייה בטורבו בתנור שחומם על 200 מעלות עד להזהבה מלאה.