להכנת בצק - שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את המחמאה עם ¾ כוס סוכר, סוכר ושקית סוכר וניל, ומערבלים למשך 3 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים עד לאיחוד, ואז מוסיפים את הדבש והחומץ, ומערבלים חצי דקה.
מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו-3 כוסות קמח, ואז מאחדים לבצק. הבצק צריך להיות דביק מעט ורך. אולי צריך עוד חצי כוס קמח.
מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים, ומערבלים עוד חצי דקה.
כעת, בידיים רטובות מעט מחלקים ל-3 חלקים גדולים ו-1 קטן.
שמים נייר אפיה על תבנית ומסמנים קוטר של תבנית 28. כך מכינים עם שני ניירות הנוספים.
בידיים רטובות לוקחים כדור בצק ולפי הסימון משטחים את הבצק.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד להזהבה שחומה.
מוציאים ומקררים. לא נוגעים עד שמתקרר כי הביסקוויט נשבר כשהוא חם. בזהירות כשזה כמעט קר מורידים את נייר האפייה.
כך אופים את השתיים הנותרים.
את כדור הבצק הקטן יותר שמים על נייר אפיה ובידיים רטובות משטחים לעובי דק. אופים ומקררים מעט, ואז מפוררים על הידיים או מזלג לפירורים ללא גושים.
להכנת הקרם - מקציפים את כל המרכיבים יחד לקצפת יציבה.
להרכבת העוגה - שמים על מגש שכבת ביסקוויט ומעל שמים שליש מהקרם, לאחר מכן שמים מעל את הביסקוויט השני ומעל שליש מכמות הקרם. שמים ביסקוויט שלישי ומורחים קרם בצדדים ומעל.
מפזרים בנדיבות את הפירורים בצדדים ומעל שלא יראו את הקרם.
לשים במקרר בכלי אטום ופורסים רק עוד יומיים יותר טעים.